Lvt Zemin Kaplama Nedir

Lvt Zemin Kaplama Nedir?

Lvt zemin kaplama, günümüzde hızla yaygınlaşarak devam eden bir zemin kaplama türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Öncelikle zeminimize uygulayacağımız Lvt malzemesinin tam ne olarak ne olduğunu, neyden yapıldığını ve kullanım şartlarını bilmemiz gerekir.

Lvt nedir?

Öncelikle LVT nedir, kelime anlamı olarak nedir ve kullanıcılarına neler sunar, buna bakmamız gerekmektedir. Lvt kelime anlamı itibariyle ‘Luxury Vinyl Tile’ yani Türkçe karşılığı ile ‘lüks vinil kaplama’ anlamına gelmektedir. Vinil, dünyada en yaygın kullanım alanlarına sahip malzemelerden biridir. Bir diğer adıyla pvc kaplamadır. Vinil doğal ve sentetik olmak üzere birkaç polimer malzemenin bir araya getirilmesiyle elde edilmektedir.

LVT (Luxury Vinyl Tile) bir zemin kaplama malzemesi olarak esnekliği ile öne plana çıkan bir malzemedir. Parke, karo veya levha gibi farklı görünümlere sahip ancak malzeme olarak esnek bir pvc olan Lvt, kullanıcılarına farklı görünümlerle aynı kaliteyi sunmaktadır.

Lvt zemin kaplamanın avantajları

Lvt zemin kaplama sizlere birçok avantaj sunacaktır ve bu avantajlar kullanım rahatlığı kadar ekonomisiyle de ilgilidir. Lvt (Luxury Vinyl Tile) bir kaymaz pvc modeli olarak ön plana çıkmaktadır. Esnek yapısı sayesinde kırılma gibi durumlara oldukça dayanıklıdır. Yapısı gereği ağır bir malzemedir ve kullanıldığı zemine çok çabuk bir şekilde uyum sağlayacak, hemen alışacaktır.

Lvt plank, kullanıldığı alanda kırılma, çizilme gibi durumlara karşı dayanıklı olduğu için nerede kullanılırsa kullanılsın; hep ilk günkü kaliteyi sizlere sunacaktır. Normal parkeler gibi üstüne su geldiğinde kalkma veya aşınma yapmaz, yıpranmaz. Çok daha uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir.

Lvt (Luxury Vinyl Tile) kullanım alanları oldukça geniştir. En temel yaşam alanlarımız olan evler, ofisler, spor salonları, hastaneler, cafe ve restaurantlar gibi birçok alanda kullanıma uygundur.

Lvt zemin kaplama fiyatları hakkında

Lvt zemin kaplama, fiyat/performans olarak alınabilecek en üst verimi sunmaktadır. Ömürlük bir kullanıma sahip olmasından dolayı ücretinin karşılığını tam olarak vermektedir. Paket halinde satılan Lvt zemin kaplama malzemelerinin metrekare fiyat ortalaması oldukça uygundur. Ürün çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyebilmek için Lvt zemin kaplama ürün grubumuza göz atabilirsiniz.

Kapatma Sepetim
Kapatma İstek listesi
Recently Viewed Close
Kapatma

Kapatma
Navigasyon
Kategoriler

Hemen Ara

Whatsapp'tan Teklif Al